Polttovärille uudet omistajat

Polttovärille uudet omistajat

21.04.2022

Toimiva johto on ostanut mustasaarelaisen Polttoväri Oy:n koko osakekannan 21.04.2022 Muvon Oy:ltä. Polttoväri on perustettu vuonna 1979 ja se tarjoaa asiakkailleen monipuolista pintakäsittely- ja kokoonpanopalvelua.
”Elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja. Yhteiskunta alkaa toipua pandemiasta ja Euroopassa soditaan. Kaikesta huolimatta katse pitää suunnata kohden uutta. Polttoväri on hyvä yritys, jonka tulevaisuuteen luotamme. Meillä on osaava ja sitoutunut henkilöstö, pitkäaikaiset asiakassuhteet, hyvät päämiehet sekä halu lujittaa asiakassuhteita”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Kotimäki.
”Erityisen ilahduttavaa on, että onnistuimme kokoamaan Polttovärille uuden omistuksen yrityksen sisältä”, jatkaa toimistopäällikkö Riina Toivio.
”Tulevaisuus on myös meistä itsestämme kiinni. Automaatiomyönteinen ilmapiiri mahdollistaa automaatioasteen nostamisen. Uusi teknologia mahdollistaa työn pysymisen Suomessa”, täydentää tuotantopäällikkö Juha Autio.
Polttoväri työllistää 29 henkilöä Mustasaaren Lintuvuoressa. Yrityksen liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa. Omistajanvaihdos ei aiheuta muutoksia henkilöstölle tai muille yhteistyökumppaneille.


Lisätietoja antaa:
Hannu Kotimäki
hannu.kotimaki@polttovari.fi
040 836 7005