Polttovärin laatujärjestelmät auditoitu – laatutyö vahvasti läsnä arjen tekemisessä

Polttovärin laatujärjestelmät auditoitu – laatutyö vahvasti läsnä arjen tekemisessä

31.05.2021

—Sertifikaattien vaatimukset ovat vuosien saatossa kehittyneet ja ne vaativat yrityksiltä aina vastuullisempia ja asiakaslähtöisempiä ratkaisuja. Olemme tehneet paljon hyvää työtä laadunhallinnan, ympäristöasioiden ja työturvallisuuden parissa, mutta nyt avaamme laatutyössämme jälleen uuden aukeaman. Tämä vuosi on meille laadun teemavuosi, Polttovärin toimitusjohtaja Hannu Kotimäki kertoo.

Laatujärjestelmät tuodaan entistä kiinteämmin osaksi päivittäistä tekemistä Pro24 -toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Se toimii välineenä, jolla kaikki tarpeellinen tieto talletetaan ja jalkautetaan lattiatasolle.

—Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto tekee toiminnastamme edelleen läpinäkyvämpää ja antaa jokaiselle mahdollisuuden tuoda helposti oma panoksensa laadun, ympäristöasioiden ja työturvallisuuden kehittämiseen, toimistopäällikkö Riina Toivio avaa.

Laatutyötä jatketaan lisäksi erilaisissa työryhmissä, jakamalla tietoa ja kouluttamalla henkilökuntaa arjen tasolla laatuun, työturvallisuuteen ja ympäristöön liittyvistä asioista.

—Kannustamme ja tuemme laatutyöhön osallistumista ja uuden järjestelmän käyttöä erilaisten tapahtumien, aloitteiden ja ideoiden kirjaamiseen. Henkilökunta on yrityksemme tiedon ja taidon sydän. Siksi on tärkeää, että jokaiselle löytyy itselle sopiva osallistua kehitystyöhön matalalla kynnyksellä, Toivio jatkaa.

—Laadun kehittäminen sekä ympäristön ja turvallisuuden huomioiminen ovat koko yrityksen yhteinen tapa ajatella ja toimia, eivätkä mikään arjesta erillinen suunnitelma toimiston kaapissa. Osallistamalla koko henkilökunnan laatutyöhön korkea laatulupauksemme paitsi toteutuu, myös jalostuu jatkuvasti arjessa tekemisen ohella, Kotimäki summaa.