Yritys

Teemme pintakäsittelyä kappaleille, jotka saattavat päätyä Antarktikselle, Pohjoisnavalle, merenpohjaan, kuumuuteen, kylmyyteen tai kaikkeen siltä väliltä. Jokaisella olosuhteella on kuitenkin yksi ja sama vaatimus, korroosionkestävyys. 

Olemme teollisuuden pintakäsittelyn asiantuntijoita. Hallitsemme esikäsittelyn ja maalauksen prosessit sekä kemikaalit, joiden avulla kappaleeseen saadaan esimerkiksi korroosiokestävyyttä, sähkönjohtavuutta tai eristävyyttä. Oikeiden maalaustekniikoiden ja esikäsittelyn kemikaalien valinnalla taistelemme korroosiota vastaan kaikin keinoin.

Tärkein tehtävämme on kuitenkin auttaa asiakastamme olemaan oikeassa ja tekemään oikeita päätöksiä. Kun keskustelemme eri vaihtoehdoista yhdessä, muodostamme kuvan siitä, mitä kappaleelta vaaditaan. Pystymme ratkaisemaan asiakkaan puolesta, kuinka tuote kannattaa pintakäsitellä niin, että se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitusta. Jaamme asiantuntemusta mielellämme, sillä yhteistyön ansiosta kehitymme yhdessä yhä paremmiksi.

Kokemuksemme ansiosta meille on kehittynyt näkemys siitä, mitä pintakäsittelyltä vaaditaan. Huolehdimme kappaleesta aina sen saapumisesta lähtemiseen asti. Olemme usein viimeinen kriittinen taho, joka tarkastaa kappaleet ennen kuin ne lähtevät eteenpäin. Uskallamme puuttua, jos havaitsemme ongelmia, sillä vuoropuhelu asiakkaan kanssa on molempien hyöty.

Teollisessa pintakäsittelyssä kädentaidot, teknologioiden soveltaminen ja kyky hahmottaa moniulotteisia kappaleita ovat tärkeimpiä ominaisuuksia. Meillä nämä ominaisuudet tehokuuteen yhdistettynä ovat kehittyneet huippuunsa Vaasan energiaklusterin asiakkaita palvellessa. Nämä yritykset vaativat huippulaatua, myös ääriolosuhteisiin.

Ota yhteyttä, kun haluat kumppanin, joka ajattelee pintaa syvemmälle.