Esikäsittelyn ei tarvitse olla paras vaan riittävä
13.05.2024

Laadukas pintakäsittely on usean onnistumisen summa, joista merkittävimpiä on huolellisesti tehty esikäsittely. Esikäsittely vaikuttaa esimerkiksi vahvasti maalinpysyvyyteen, joka tarjoaa suojan ympäristön rasituksia, korroosiotakin, vastaan.
Lue lisää

Pollttovärin kummipelaajat valmiina VPS:n 100-vuotis juhlakauteen
29.04.2024

Polttovärin kummipelaajat Kalle Huhta ja Roni Hudd vierailivat Polttovärillä ja avasivat haastattelussa uransa vaiheita, haaveita sekä kauden alkua. 19-vuotias Vaasan Palloseuran hyökkäyspään monitaituri Roni Hudd on kolmatta vuotta Polttovärin kummipelaaja. Tälle kaudelle toiseksi kummipelaajaksi valikoitui joulukuussa VPS:n edustusjoukkueen kanssa sopimuksen tehnyt, 17-vuotias laitahyökkääjänä viihtyvä, Kalle Huhta.
Lue lisää

Polttoväri Aims for International Markets with Zinc Flake Coating
09.04.2024

Polttoväri has been offering Delta MKS® zinc flake coating as a subcontractor for over 20 years, as one of few providers in the Nordic countries. Speed, flexibility, and agility are Polttoväri's strengths, as even small batches are delivered with fast turnaround times.
Lue lisää

Polttoväri tähyää sinkkihiutalepinnoitteella kansainvälisille markkinoille
05.04.2024

Polttoväri on tarjonnut Delta MKS® -sinkkihiutalepinnoitetta alihankintana jo yli 20 vuoden ajan lähes ainoana toimijana Pohjoismaissa. Nopeus, joustavuus ja ketteryys ovat Polttovärin vahvuuksia, sillä myös pienet erät liikkuvat nopeilla toimitusajoilla.
Lue lisää

Tuomas vaihtoi ravintola-alan teollisuuteen
23.02.2024

Ravintola-ala ei tuntunutkaan omalta, joten Tuomas päätti rohkeasti kokeilla alan vaihtoa. Hän hyppäsi suoraan pintakäsittelyn maailmaan ja jäi sinne tielleen. Nyt linjavastaavana työskentelevä mies on kouluttautunut Polttovärin kautta jatkuvasti lisää, mikä jatkuu edelleen.
Lue lisää

Ympäristöystävällinen jauhemaalaus yllättää kestävyydellään ja monipuolisuudellaan
24.01.2024

Jauhemaalaus tarjoaa erinomaisen pintakäsittelyratkaisun erilaisille kappaleille. Sen vahvuuksia ovat muun muassa edullisuus, kestävyys ja nopeus, jossa se onkin omaa luokkaansa.
Lue lisää

Polttoväri kruunattiin Vaasan vuoden työnantajaksi
18.12.2023

Kolmas kerta toden sanoi, sillä Polttoväri sai joulukuussa Vaasan vuoden työnantaja -tittelin ansaitusti. Työhyvinvointiin ja letkeään yrityskulttuuriin panostava yritys lahjoitti tänäkin vuonna joululahjoihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen.
Lue lisää

Intohimoinen koiraharrastaja eteni sihteeristä osakkaaksi
20.11.2023

Riina Toivio on edennyt Polttovärillä toimistosihteeristä toimistopäälliköksi ja yrityksen osakkaaksi. Hurtti huumori ja kotoisa työyhteisö ovat tehneet sen, että hän on viihtynyt mustasaarelaisessa teollisuusyrityksessä jo 12 vuotta.
Lue lisää

Ripustamisen mestari haluaa osaksi tuotesuunnittelua
31.10.2023

Tuotteen ripustaminen pintakäsittelyä varten on taitolaji, jolla saavutetaan parhaimmillaan esteettisesti hienompia tuotteita, paremmin korroosiota kestävä maalauspinta sekä tehokkaampia työprosesseja. Usein ripustamisen ja pintakäsittelyn vaatimuksia ei kuitenkaan ymmärretä ottaa huomioon tuotesuunnittelussa, vaikka sillä voitaisiin ehkäistä monia pintakäsittelyn sudenkuoppia.
Lue lisää

Autonasentajasta tuli innokas teollisuusmaalari
03.10.2023

Patricia Ringvall innostui maalaamisesta jo opiskeluaikoinaan työskennellessään kolarikorjaamolla. Vähässäkyrössä asustava pintakäsittelijä on viihtynyt Polttovärillä jo 13 vuotta.
Lue lisää