Polttovärin laatujärjestelmät auditoitu – laatutyö vahvasti läsnä arjen tekemisessä
31.05.2021

Polttovärin laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmät on jälleen auditoitu. ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 sertifikaatit ovat ohjanneet Polttovärin toimintaa jo vuosituhannen alusta saakka.
Lue lisää

Polttovärin maalausrobotit ohjelmointiin virtuaalimaailmassa
16.03.2021

Polttovärin uudet maalausrobotit on nyt opetettu talon tavoille ja ne ovat valmiita aloittamaan maalaustyöt. Oikeat liikeradat ja maalausnopeudet opetettiin roboteille ABB:n virtuaaliohjelmointiympäristössä.
Lue lisää

Hyppy uudelle alalle kannatti – Minna Virtakangas arvostaa Polttovärin hyviä oppimismahdollisuuksia
15.03.2021

Minna Virtakangas on työskennellyt Polttovärillä 2,5 vuotta. Ura pintakäsittelyn parissa Polttovärillä aukeni onnekkaan sattuman kautta Virtakankaan muuttaessa Vaasaan. Aiempaa kokemusta pintakäsittelystä ei ollut, mutta ammattitaitoiset työkaverit tekivät oppimisesta nopeaa.
Lue lisää

Polttovärillä 2020 oli yhdessä tekemisen vuosi
14.12.2020

Polttovärin vuosi on sujunut hyvin. Henkilökunta on pysynyt terveenä ja töissä. Vuosi on toki ollut täynnä yllätyksiä ja uudenlaisia haasteita, mutta epävarman ilmapiirin ei ole annettu lannistaa. Päinvastoin, yritys valmistautuu parempaan huomiseen. Tekemistä ohjaa uudenlainen yhdessä tekemisen meininki.
Lue lisää

Polttoväri investoi maalausrobotteihin
11.12.2020

Automaatio on nykypäivän sana. Polttoväri on investoinut kahteen maalausrobottiin, jotka lisäävät pinnoitustyön kapasiteettia huomattavasti.
Lue lisää

Oppipojasta opettajaksi 20 vuodessa
05.08.2020

Polttovärin automaattilinjan tuotantovastaava Markus Katajamäki on työskennellyt Polttovärillä 20 vuotta. Vuosien aikana Katajamäki on oppinut pintakäsittelijän ammatin ja opettaa sitä nyt nuoremmille, jopa omalle tyttärelleen.
Lue lisää

Polttoväri siirtyy tuulisähkön käyttämiseen – ekologisuus huomioitu myös muissa prosesseissa
10.06.2020

Polttoväri haluaa omalta osaltaan vaikuttaa hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Polttoväri siirtyikin tämän vuoden helmikuussa kokonaan tuulisähköön.
Lue lisää

Hyvää joulua!
16.12.2019

Tänä vuonna Polttovärin henkilökunta on saanut päättää, minne joululahjarahat lahjoitetaan. Kohteeksi valikoitui Vaasan ensi- ja turvakoti Ry.
Lue lisää

Polttoväri 40 vuotta – ensi vuodelle ennustetaan kasvua
26.11.2019

Kulunut vuosi on sujunut Polttovärillä työn ja juhlien merkeissä nopeasti. Yrityksessä panostettiin henkilökunnan koulutukseen, kehityttiin yhdessä asiakkaiden kanssa ja juhlittiin juhlavuotta.
Lue lisää

Juha Autiolla on Suomen pisin kokemus sinkkihiutalepinnoituksesta
14.11.2019

Tuotantopäällikkö Juha Autio on työskennellyt Polttovärillä yli 17 vuotta. Melkein heti Polttovärillä aloitettuaan Autio sai tehtäväkseen suunnitella, miten sinkkihiutalepinnoitusta toteutetaan Polttovärillä.
Lue lisää