Intohimoinen koiraharrastaja eteni sihteeristä osakkaaksi
20.11.2023

Riina Toivio on edennyt Polttovärillä toimistosihteeristä toimistopäälliköksi ja yrityksen osakkaaksi. Hurtti huumori ja kotoisa työyhteisö ovat tehneet sen, että hän on viihtynyt mustasaarelaisessa teollisuusyrityksessä jo 12 vuotta.
Lue lisää

Ripustamisen mestari haluaa osaksi tuotesuunnittelua
31.10.2023

Tuotteen ripustaminen pintakäsittelyä varten on taitolaji, jolla saavutetaan parhaimmillaan esteettisesti hienompia tuotteita, paremmin korroosiota kestävä maalauspinta sekä tehokkaampia työprosesseja. Usein ripustamisen ja pintakäsittelyn vaatimuksia ei kuitenkaan ymmärretä ottaa huomioon tuotesuunnittelussa, vaikka sillä voitaisiin ehkäistä monia pintakäsittelyn sudenkuoppia.
Lue lisää

Autonasentajasta tuli innokas teollisuusmaalari
03.10.2023

Patricia Ringvall innostui maalaamisesta jo opiskeluaikoinaan työskennellessään kolarikorjaamolla. Vähässäkyrössä asustava pintakäsittelijä on viihtynyt Polttovärillä jo 13 vuotta.
Lue lisää

Uusi tarkastusasema tarkastaa sekunneissa maalauspinnan ongelmakohdat
28.08.2023

Uusi laite tarjoaa moderneja keinoja tehokkaaseen esi- ja pintakäsittelyn laadunvarmistukseen. Tuotetestausta tehdään laadun varmistamiseksi ja soveltuvimman ratkaisun löytämiseksi asiakkaalle.
Lue lisää

Markkinajohtajan tuotteella Suomen kestävin sinkkihiutalepinnoite
04.08.2023

Sinkkihiutalepinnoitteen ohuella kalvolla saadaan erityisen hyvä korroosionkestävyys. Polttoväri tarjoaa Suomessa ainoana Delta MKS® -sinkkihiutalepinnoitetta, joka kestää haastaviakin olosuhteita.
Lue lisää

Eniten vaihtoehtoja mekaaniselle ja kemialliselle esikäsittelylle
04.07.2023

Kokenut ja osaava henkilökunta takaa, että erilaisia esi- ja pintakäsittelymenetelmiä yhdistelemällä löydetään jokaiselle pintakäsiteltävälle kappaleelle sopiva ratkaisu. Yrityksen tavoitteena on päästä jatkossa vielä tiukemmin kiinni asiakkaidensa suunnitteluvaiheen prosesseihin.
Lue lisää

Polttoväri tarjosi Eljakselle jälleen mieluisan kesätyön
31.05.2023

Mustasaarelainen Eljas Koljonen on viettänyt jo useamman kesän Polttovärillä, jossa saa aloittaa tänäkin kesänä yli kymmenen kesätyöntekijää.
Lue lisää

Polttovärille uudet omistajat
21.04.2022

Toimiva johto on ostanut mustasaarelaisen Polttoväri Oy:n koko osakekannan 21.04.2022 Muvon Oy:ltä
Lue lisää

Polttovärin laatujärjestelmät auditoitu – laatutyö vahvasti läsnä arjen tekemisessä
31.05.2021

Polttovärin laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmät on jälleen auditoitu. ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 sertifikaatit ovat ohjanneet Polttovärin toimintaa jo vuosituhannen alusta saakka.
Lue lisää

Polttovärin maalausrobotit ohjelmointiin virtuaalimaailmassa
16.03.2021

Polttovärin uudet maalausrobotit on nyt opetettu talon tavoille ja ne ovat valmiita aloittamaan maalaustyöt. Oikeat liikeradat ja maalausnopeudet opetettiin roboteille ABB:n virtuaaliohjelmointiympäristössä.
Lue lisää